Chem-Dry Totaal

Door onze centrale ligging kunnen wij heel eenvoudig Midden Nederland bedienen.

Bel ons op:

085 - 489 00 20

Waterschade of lekkage

Waterschade of waterlekkage gehad. Natuurlijk erg vervelend.
Het herstellen van waterschade op tapijt- en meubelstoffen, karpetten en gordijnen is een dienst die nauw aansluit bij onze huidige activiteiten. Denk daarbij aan herstel na lekkages van daken, waterleidingen, riolen enz.  We komen ook nogal eens schade tegen door een kapot waterbed, aquarium, omgevallen emmer of een kapotte vaatwasmachine. Organisatorisch hebben wij ons zo ingericht dat er op calamiteiten ingesprongen kan worden. We rekenen erop in de komende jaren naast bekend te staan als dé tapijt- en meubel reiniger ook bekend te worden als dé hersteller van waterschades.

Wat moet je doen bij waterschade:

  • Neem maatregelen door snel te handelen om de schade te beperken.
  • Meld uw schade zo spoedig mogelijk bij uw verzekeraar.
  • Lukt dit niet: Neem dan contact met ons op.
  • Maak foto’s van de waterschade.

Onze aanpak:

In feite bieden wij u de eerste hulp aan bij het verwijderen van (vervuild) water en het drogen. Wij beschikken over apparatuur om (vervuild-) water af te zuigen en om vocht zo snel mogelijk te verwijderen. Wij nemen maatregelen om vervolgschade te beperken op uw tapijt, karpet, meubels, gordijnen, kasten, enzovoort! Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om vieze geuren veroorzaakt door waterschade te bestrijden. Na het herstellen van de eerste schade kunnen wij u vaak van dienst zijn om in overleg met uw verzekeraar, de rest schade en/of vervuiling te herstellen en/of te reinigen.

Bij schade aan houten vloeren, kasten…en de noodzakelijke reparaties schakelen wij onze professionele partners in zodat u zich daar ook geen zorgen over hoeft te maken